Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοβολταϊκών και αιολικών συστημάτων για την παραγωγή ανανεώσιμης και φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας. Η ηλιακή ενέργεια αποτελεί μια από τις ήπιες μορφές ενέργειας που ήδη δίνει περιβαλλοντικά και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις ενώ τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει ένα ισχυρό ενεργειακό σύμμαχο στους περισσότερους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Η εταιρεία μας μας έχει μεγάλη εμπειρία στις τόσο στις κατασκευές όσο και στις αδειοδοτήσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων (φωτοβολταϊκών σε στέγες και μεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων).

Ειδικευόμαστε στα διασυνδεδεμένα και αυτόνομα φωτοβολταϊκά, με καταρτισμένους, εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους μηχανικούς και πολύ έμπειρα συνεργεία ηλεκτρολόγων. Έχουμε συνεχή παρουσία και δραστηριοποίηση στην εισαγωγή-εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα φωτοβολταϊκά, από την αρχή ως το τέλος. Αναλαμβάνουμε τον υπολογισμό-διαστασιολόγηση, την προμήθεια, την εγκατάσταση από το ιδιόκτητο συνεργείο μας, όπως και ετήσια συμβόλαια συντήρησης.

Τομείς δραστηριότητας:
– Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά
– Διασυνδεδεμένα συστήματα
– Net metering