Η Αναδόμησις Μηχανικοί προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών, σχετικών με τις επισκευές κτιρίων και τα μερεμέτια, σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στις μελέτες, τις κατασκευές και τις ανακαινίσεις σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων.

Βασισμένοι στην πείρα του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας και έχοντας ήδη κλείσει μία πενταετία δυναμικής παρουσίας στον χώρο, εγγυόμαστε άψογο αποτέλεσμα στις επισκευές κτιρίων και στα μερεμέτια που αναλαμβάνουμε, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη εργασία, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Τα συνεργεία της εταιρίας μας, αναλαμβάνουν την πλήρη οργάνωση και επίβλεψη της κατασκευής σας, είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για επιχείρηση, φροντίζοντας για κάθε λεπτομέρεια, πάντοτε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Πιο συγκεκριμένα, στις κύριες υπηρεσίες που έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε περιλαμβάνονται οι ακόλουθες:

Ανακαινίσεις οικιών
Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων
Ενεργειακές αναβαθμίσεις
Οικοδομικές εργασίες
Διαμόρφωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
Επισκευές και συντηρήσεις κτιρίων
Θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη
Υγρομόνωση
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Υδραυλικές εγκαταστάσεις
Αλουμίνια
Πλακάκια
Ελαιοχρωματισμοί
Κεραμοσκεπές
Ξυλουργικά
Κατεδαφίσεις

Επισκεφτείτε μας για να σχεδιάσουμε την ανακατασκευή του χώρου σας, να σας προτείνουμε λύσεις ενεργειακής βελτίωσης και πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης / ψύξης. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά, άλλωστε στόχος μας εκτός από την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα για έναν χώρο, είναι η δική σας ικανοποίηση!